Over ons

"Amfore" verwijst naar de gelijknamige Griekse en Romeinse opslagvaten met ovale romp en nauwe hals. Design van toen, zeg maar.

De combinatie van klassiek vakmanschap, moderne vormgeving en de stiel van het bloembinden uit zich in de veelzijdigheid die je bij Bloembinderij Amfore terugvindt.

Elke klant is uniek. Interieur en decoratie zijn volledig smaakgebonden.

Tal van bijzondere momenten kleuren een mensenleven. Daarbij zijn bloemen en decoratie onmisbaar. Geef elk moment een extra dimensie en emotie voor een intensere beleving en een mooie herinnering. Amfore helpt u daarbij. Momenten van vandaag zijn herinneringen voor later.

Bart De Rocker is al 24 jaar het kloppend hart van Amfore. Als creatieveling probeert hij zichzelf elke dag opnieuw uit te vinden. Met zijn passie voor bloemen en decoratie maakt hij anderen gelukkig.

"Er bestaat geen mooiere job, ik mag elke dag mensen blij maken én creatief mijn eigen ding doen. Omringd door een flexibel en gemotiveerd team die mijn passie deelt kan ik mijn zaak verder uitbouwen. Wat wil een mens nog meer? " aldus Bart.

Amfore wil een pareltje zijn in Gentbrugge waar mensen, sfeer, gezelligheid en creativiteit centraal staan. Ontdek het zelf in de winkel!

Geef elk moment een extra dimensie en voeg emotie toe met bloemen of decoratie

Welkom bij Amfore